Hoe de relaties met een man te versterken

Als we jong zijn, lijkt het ons vaak dat we weten over relaties. Maar om de succesvolle ervaring van senior te adopteren — zeldzaam en waardevol. Blogger Charlie Dyroff vertelt wat tips voor haar grootmoeder die al vele jaren in een succesvol huwelijk leefde Foto: Getty Images, Mijn grootmoeder Kitty ontmoette haar toekomstige echtgenoot aan…

By.

min read

Als we jong zijn, lijkt het ons vaak dat we weten over relaties. Maar om de succesvolle ervaring van senior te adopteren — zeldzaam en waardevol. Blogger Charlie Dyroff vertelt wat tips voor haar grootmoeder die al vele jaren in een succesvol huwelijk leefde

Foto: Getty Images,

Mijn grootmoeder Kitty ontmoette haar toekomstige echtgenoot aan een universiteit club party. Gewoon om haar over te halen op een datum om te komen, verliet hij het jaar. Ze leefden 59 jaar voor zijn dood, en ik moet hopen dat ik dezelfde liefde zal vinden.

Relaties op het netwerk, apps voor data, lied aan de muur in plaats van een boeket bloemen — De ontwikkeling van technologieën is radicaal veranderd hoe relaties eruit zien. We proberen elkaar met elkaar te ondersteunen, maar in 22-23 zijn we alle nieuwkomers in moeilijke gevoelens, en ieder van ons heeft het uitzicht op relaties met degenen die we willen.

Communicatie met Grootmoeder heeft me geleerd dat de mensen van oudere generaties vaak klaar zijn om hun wijsheid en advies te delen — Als we alleen klaar zijn om te luisteren. Dat is waarom ik besloot advies te geven aan iemand die meer lelijke ervaring is — de 85-jarige grootmoeder kitty.

Ik heb onlangs met haar gesproken over hoe ze op data gingen in de dagen van haar jeugd. Ze studeerde aan de universiteit van Ohio en ze heeft veel geweldige verhalen. Toen werd de Tweede Wereldoorlog beëindigd en een groot aantal jonge mensen keerde terug naar hun thuisland, dus ging ze voor vier of vijf data per week.

een. «Op zoek naar een persoon die responsief is»

Op de eerste date hebben we de neiging om aandacht te besteden aan hoe een persoon eruit ziet en wie werkt. Dit is natuurlijk belangrijk, maar niet minder belangrijk om aandacht te besteden aan beide, bijvoorbeeld, hoe hij spreekt met een ober in een restaurant. Kijk in de persoon responsiviteit.

2. «Als je doet wat je wilt, meer kansen om een ​​persoon met vergelijkbare interesses te ontmoeten»

Maak kennis met mensen in het algemeen moeilijk. Mijn grootmoeder ontmoette haar toekomstige echtgenoot tijdens een universiteitsfeestje. Toen ik haar vroeg, hoe zou ik iemand ontmoeten, zei ze dat ik voor het eerst zijn eigen bestemming kreeg. Draag niet overal op zoek naar een paar, maar vind een baan en / of een hobby, wat interessant voor u is, en er doorheen nieuwe kennissen maakt.

Oma adviseert niet om kennis te maken met de bars: «Het lijkt mij dat het een soort waanzin is — Denk dat je naar de Zabak moet gaan om iemand te vinden. Ja, en in het algemeen is de waarschijnlijkheid dat je elkaar zult ontmoeten is absoluut niemand waar je naar op zoek bent».

3. «Een jongen moet op de datum worden uitgenodigd, maar het meisje kan hem opperen om het te duwen, flirten»

Dus hier, jongens, maak je geen zorgen en bel haar gewoon op een date. En jij, de dames, helpen de cavalier, laat hem zien dat hij niet onverschillig voor je is; het is niet nodig om te zitten en te wachten tot hij zelf zal begrijpen. Oma zegt dat als ze de jongen leuk vond, ze hem gaf om het te begrijpen, probeerde met hem te oversteken en meer te praten. En ja, het is de moeite waard om meer te glimlachen.

4. «Je relaties betreffen slechts twee van jullie»

«Voldoet aan» Jij of niet, «officieel» Is het al deze labels en andere onzin hebben geen angst. Communicatie — Dit is belangrijk en je moet begrijpen hoe dicht je dicht bij de persoon bent die je leuk vindt. Noem je dat «Man», «vriend», «Favoriet» of een of andere manier een of andere manier — absoluut geen kwestie .

Oma zegt dat op een gegeven moment gewoon begrijpen — u tevreden bent met deze man en wil niet dat iemand anders. Maar dit inzicht niet meteen komen.

5. «De eerste datum moet vrolijk zijn»

De eerste date hoeft niet te gaan door het luxe restaurant, het gewoon moet Chloromycetin u vreugde kamagra online. Het is de moeite uit te vinden wat de persoon is geïnteresseerd in met wie je gaat om tijd door te brengen, en het plannen van de avond, respectievelijk. Hij of zij houdt van live muziek? Zoek een bar waar vandaag de dag een aantal leuke live-geluid.

Op het internet zijn er tal van verschillende ideeën over hoe de eerste date te brengen. Vergeet niet dat het onmogelijk is om alle plannen — Laat de plaats van de verrassing, wordt de datum van het alleen maar winnen. Oma vertelde me over een prachtige datum toen zij en haar Boyar net samen dineren, en vervolgens speelden in de hellingen in de sneeuw. Toen keerde terug naar huis, draaide de muziek aan en probeerde verschillende dansen te dansen en bang te zijn. Spontaan en leuk.

6. «Als ik werd uitgenodigd tot een datum van Esemace, zou ik de Cola beantwoorden in reactie ergens en bespreken dit idee ergens ergens»

Ik lachte, ik heb de woorden van deze grootmoeder gehoord, omdat ik me gemakkelijk deze foto kan voorstellen. En hoewel in onze leeftijd van hoge technologieën niet de meest realistische versie van de ontwikkeling van gebeurtenissen is, moeten we ons herinneren hoe het beste is om met het oog te zien dan door zielloze tekst.

7. «Waarom je vrienden je niet kunnen laten weten met iemand?»

Toen ik de grootmoeder over al deze apps voor datums vertelde, was ze zeer verrast, waarom komen mensen in het netwerk, wanneer je altijd persoonlijk twee mensen kunt voorstellen. Dus als je veel eenzame vrienden hebt, die snel heel normaal werken.

«Ik begrijp dat dating door speciale toepassingen — het is al realiteit, maar ze houden gewoon niet van ze», — Zegt oma. «Maar als je helemaal alleen bent en niemand om je interessante jonge mensen voor te stellen, laat ze dan toepassingen zijn».

acht. «Hoewel ik op 21 ben getrouwd, lijkt het mij dat je niet hoeft te haasten, vooral vandaag, wanneer er bijna geen tijd is om te daten»

Het huwelijk is fantastisch belangrijk en haast je niet — Vind de enige (of de enige). Vinden, mis niet!

9. «Beoordeel niet snel mensen»

«Ik denk dat het niet nodig is, met iemand, om jezelf te spreken: «Hij is helemaal niet knap, het is onwaarschijnlijk dat we naar buiten komen», — Zegt oma. In de moderne wereld hebben we zoveel mensen van mensen, ze hebben ze niet persoonlijk ontmoet, dat het heel gemakkelijk is om een ​​persoon te beoordelen zonder het te leren. Je bent geen rechter voor andere mensen, communiceer met hen en herken ze en neem geen vonnis. Geef elke kans om je te verrassen.

10. «Relatie — Dit is een compromis, en het is niet gemakkelijk»

Ideale mensen bestaan ​​niet. Ik haat het om pessimist te zijn, maar zelfs de mooiste persoon zal je ooit teleurstellen. Dus je moet je relatie kunnen bouwen: een duurzame en diepe verbinding zal mezelf niet ontstaan.

elf. «Niet rennen voor liefde, ze zal je zelf vinden»

«Doe wat je aan denkt en ga met een sterk verhoogd hoofd. Verander jezelf niet, probeer niet te lijken aan iemand anders — niet aan degenen die je echt bent», — Dingen die mijn grootmoeder. En het lijkt mij dat dit een zeer verstandig advies is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *